Spuitwerk in Alkmaar

Ook voor het uitvoeren van al uw spuitwerk zit u in Alkmaar goed bij ons stukadoorsbedrijf. Of het nu gaat om het glad afwerken van uw wanden met verf of om het aanbrengen van structuur met spack; wij gaan netjes te werk en zorgen voor een prachtig resultaat. Weet u niet precies welk type spuitwerk bij uw wensen aansluit? Dan zijn wij er ook om u te voorzien van deskundig advies.

Soorten spuitwerk

Spack spuiten

Spack is een relatief goedkoop materiaal om uw wanden en plafonds mee af te werken met een droogtijd van ongeveer twee dagen. Het voordeel is dat het op vele manier kan worden toegepast in zowel nieuwbouwwoningen als bestaande interieurs en dankzij de verschillende korreldiktes meteen voor een afgewerkt resultaat zorgt. Wilt u een kleurtje op uw wanden en plafonds? Ook dat is mogelijk als u kiest voor spack spuiten.

Latex spuiten

Als u grote oppervlakken egaal en in dezelfde kleur wilt laten afwerken dan is latex spuiten dé oplossing. Latex spuiten is eigenlijk een goedkope, snelle manier van verven en kan in elke gewenste kleur en op alle soorten wanden worden toegepast.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij bieden op het gebied van spuitwerk? Maak dan een afspraak met onze specialisten.