Teamfoto E.S. Schilders & Afbouwbedrijf
Muur stucen Alkmaar Wij staan in Alkmaar voor u klaar!
Een Stukadoor
Werkzaam in Alkmaar, hoofdvestiging Zwartsluis

Muur stucen Alkmaar

E.S. Schilders & Afbouwbedrijf biedt de beste professionele oplossingen voor het stucen van muren in Alkmaar en omstreken. Om een muur perfect te stucen, is vakmanschap essentieel voor een glad en strak eindresultaat. Of u nu een renovatieproject heeft of een nieuwbouwhuis wilt laten stucen, ons team zorgt voor een perfect afgewerkt oppervlak. Neem contact op via 085 106 1006!

Bij E.S. Schilders & Afbouwbedrijf vinden we het belangrijk dat u als klant centraal staat. Bij de eerste communicatie luisteren we naar uw behoeften en geven we op maat gesneden raad over het beste stucwerk voor uw muren. Door met precisie en efficiëntie te werken, verzekeren wij u dat ons stucwerk geheel aan uw wensen voldoet.

U kunt rekenen op scherpe tarieven zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan of bel ons op 085 106 1006 en ontdek direct onze aantrekkelijke prijzen. Met onze heldere prijsopgaven weet u precies welke kosten het stucen van uw muren in Alkmaar met zich meebrengt.

Een prachtig gestucte muur.
Onze stukadoors stucen graag uw muur in Alkmaar of omstreken!

Verschillende soorten stucwerk Alkmaar

E.S. Schilders & Afbouwbedrijf staat jarenlang bekend als de specialist voor muren stucen in Alkmaar en omstreken. Onze reputatie bestaat uit betrouwbaarheid en stukadoors die kwalitatief hoogwaardig stucwerk realiseren. Bij ons kunt u rekenen op diverse mogelijkheden in stucwerk, om aan al uw wensen te voldoen.

Afhankelijk van wat u mooi vindt en de inrichting van uw woning, hebben wij diverse soorten stucwerk. Verschillende populaire stucwerkstijlen voor muren:

 • Sausklaar stucwerk biedt uw muur een gladde afwerking die onmiddellijk overschilderd kan worden.
 • Sierpleister: een stijlvolle afwerking met texturen zoals spachtelputz of granol voor een unieke uitstraling.
 • Betonlook: een industrieel geïnspireerde afwerking die fantastisch staat in eigentijdse interieurs.
 • Behangklaar stucwerk: dit type afwerking is ideaal voor behang vanwege zijn ruwe structuur.

Bent u nieuwsgierig naar onze stucwerkservices? Laat u adviseren door één van onze specialisten 085 106 1006 of vul ons formulier in en krijg een vrijblijvende prijsopgave. Wij zijn gespecialiseerd in het stucen van muren in Alkmaar.

Muren stucen kosten Alkmaar

Als u denkt aan het stucen van uw muren, is het belangrijk om op de hoogte te zijn van de kosten die dit met zich meebrengt. Verschillende aspecten kunnen de prijs beïnvloeden, zoals de staat van de huidige muren, de gekozen stucwerkmethode en de grootte van het te bewerken oppervlak. Bij E.S. Schilders & Afbouwbedrijf zorgen we dat u nooit te veel betaalt voor het stucen van uw muren. We hebben de factoren die de kosten beïnvloeden voor u in kaart gebracht.

Factoren kosten muur stucen

 • Type stucwerk: of u nu kiest voor stucwerk als onderlaag of eindafwerking, de keuze van materiaal en techniek kan invloed hebben op de kosten.
 • Grootte en complexiteit van de ruimte: de omvang van de ruimte en de complexiteit van de werkzaamheden, waaronder het aantal heken en ramen, bepalen de kosten van het stucwerk.
 • Voorbereiding en herstel: extra taken zoals het dichten van scheuren of het weghalen van oud stucwerk kunnen de prijs beïnvloeden.
 • Afwerkingsniveau: Het gekozen afwerkingsniveau, bijvoorbeeld glad of gestructureerd, kan de kosten beïnvloeden.
Bent u nieuwsgierig naar de kosten voor het stucen van uw muren, of de mogelijkheden om uw badkamer, woonkamer of plafond te stucen? Bel ons vandaag voor deskundig advies en een offerte die geheel is aangepast aan uw situatie.

U kunt ons bereiken via 085 106 1006 of hier klikken voor een vrijblijvende kostenopgave. In Alkmaar zijn onze deskundige stukadoors gereed om uw project te voorzien van perfect stucwerk! Ons stucwerk van hoge kwaliteit zorgt voor vele jaren plezier in uw woning.

Stucwerk repareren Alkmaar

Heeft u last van scheuren of ongelijke plafonds en muren, dan biedt stucwerk als onderlaag een uitstekende oplossing. Met een stuclaag worden muren en plafonds weer mooi strak en glad. Met deze pleisterlaag als basis kunt u uw muren eenvoudig schilderen of behangen.

Voordelen van stucwerk als onderlaag:

 • Zachtmaken van oneffenheden: Stucwerk maakt scheuren en hoogteverschillen onzichtbaar, zodat uw muren weer nieuw lijken.
 • Voorbereid op verf of behang: Zodra de pleisterlaag is aangebracht, kunt u uw muren schilderen of behangen met een prachtig resultaat.
 • Direct resultaat: Zelfs bij lichte beschadigingen kan een dunne stuclaag alles weer netjes maken, zodat uw muren snel weer strak zijn.

Wilt u weten hoe wij aan de slag gaan met het repareren van uw stucwerk, waarbij we enkel hoogwaardig materiaal gebruiken? Bel ons vandaag nog op 085 106 1006 of vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij maken een kostenplaatje op maat!

Stucwerk als eindafwerking

Liever geen extra schilder- of behangwerk bij het afwerken van uw muren? Ga voor stucwerk als uiteindelijke afwerking. De stuclaag kan door onze stukadoors in de gewenste kleur en structuur worden aangebracht, zodat verdere afwerking niet noodzakelijk is.

Voordelen van stucwerk als eindafwerking

 1. Klaar in een keer: Na het stucen hoeft u niet meer te schilderen of behangen, wat zowel tijd als geld bespaart.
 2. Mooi design: Onze stukadoor brengt de stuclaag aan in variërende texturen en kleuren, passend bij uw interieurstijl. Voor een moderne look kiest u een gladde finish, voor een rustieke vibe een korrelstructuur.
 3. Duurzaamheid: Hoogwaardig stucwerk biedt een duurzame en onderhoudsvriendelijke afwerking. Zo blijven uw muren en plafonds jarenlang schitterend.

Zelf muur stucen

Bent u van plan zelf uw muur eens flink onder handen te nemen met stucwerk? We bieden u een uitgebreid stappenplan aan, zodat u zelfstandig en doelgericht kunt beginnen. Ontdek meer op onze blog over hoe u zelf uw muur kunt stucen!

Gipsplaten stucen

In Alkmaar maken wij bij E.S. Schilders & Afbouwbedrijf het verschil als vernieuwers in stucwerk, niet zomaar als stukadoors. Of u nu aan het bouwen of renoveren bent, gipsplaten zijn erg populair. Met onze unieke methode wordt het stucen van gipsplaten naar een hoger niveau gebracht. E.S. Schilders & Afbouwbedrijf staat bekend om zijn unieke manier van gipsplaten stucen.

Voorbereiding met precisie
Eerst doen we een zorgvuldige evaluatie van de gipsplaten om te bevestigen dat ze perfect zijn geïnstalleerd. Dit zorgt ervoor dat we aandacht hebben voor alle details. Onze aandacht voor detail in deze fase garandeert een foutloze basis voor het verdere werk.

Toepassing van de nieuwste stucwerkmethoden
Onze vaklui gebruiken innovatieve technieken voor stucwerk die voor uitstekende resultaten zorgen. Dit kan een gladde afwerking impliceren, een creatieve creatie, of beide. Onze nauwkeurigheid resulteert in stucwerk dat opvalt.

Afwerking en bescherming
We brengen na het stucwerk een afwerking van hoge kwaliteit aan. De muren worden hierdoor niet alleen aantrekkelijk, maar ook beschermt tegen dagelijks gebruik. Onze afwerkingen zijn ontworpen voor langdurig gebruik, zodat u lang plezier hebt van uw gestucte muren.

Veel gestelde vragen over muren stucen

Is muur stucen moeilijk om te doen?

Het werk als stukadoor is zowel lastig als veeleisend. Men moet niet vergeten hoe ingewikkeld en veeleisend dit beroep kan zijn. Een niet goed gestuukte muur kan de esthetische waarde van de ruimte omlaag brengen.

Wat is de tijdsduur voor één muur stucen?

Voorafgaand aan het stucen krijgen de muren een behandeling met een voorstrijkmiddel. Afhankelijk van de grootte van de ruimte kan het stucen meerdere dagen duren. Meestal duurt het 3 tot 5 dagen voordat dit klaargemaakt is.

Raden wij aan om over een houten ondergrond te stucen?

Nee, dit is geen goed idee omdat de stuc kan afbrokkelen. Hout kan door vochtige omstandigheden en temperatuurverschillen uitzetten en krimpen. Hierdoor kan het stucwerk afbrokkelen.

Wat is het aantal m2 dat een stukadoor per dag kan stucen?

Dit hangt af van het soort stucwerk en de expertise van de stukadoor. De ondergrond van de muur speelt hierbij ook een rol. Een goede stukadoor met ervaring kan tussen de 20 en 30 vierkante meter stucwerk per dag realiseren.

E.S. Schilders & Afbouwbedrijf staat voor u klaar in Alkmaar
Over ons

E S Totaal Afbouw V.O.F. is uw betrouwbare partner voor klussen in en rondom uw huis. Met een team van enthousiaste vakmensen hebben wij gedurende vele jaren klanten geholpen bij het verbeteren... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 085 106 1006

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over E.S. Schilders & Afbouwbedrijf

E S Totaal Afbouw V.O.F. is uw betrouwbare partner voor klussen in en rondom uw huis. Met een team van enthousiaste vakmensen hebben wij gedurende vele jaren klanten geholpen bij het verbeteren van hun woning. Als u voor ons kiest, kunnen wij kwaliteit tegen een competitief tarief garanderen.


Reviews van E.S. Schilders & Afbouwbedrijf

Door A.S
Op 30 november 2023
10

We hebben afgelopen maand onze beneden verdieping inclusief plafond laten stuken en sausen door E S Totaal Afbouw V.O.F. en we zijn heel erg blij met het eindresultaat wat de werklieden hebben afgeleverd! Hieronder een aantal pluspunten op een rij: - Ze komen hun afspraken na - Kunnen erg snel bij je terecht - Snelle communicatie met Eugene via telefoneren of Watsapp - Duidelijke prijsafspraak van tevoren - Gaan pas weg nadat alles naar wens is en komen terug als dat niet zo is - Vriendelijke stukadoors en schilders 

En het belangrijkste is dat ze super strak en professioneel werk hebben afgeleverd!

Door N.V.B
Op 29 november 2023
10

De gehele woning laten stuccen en sausen! Perfect werk geleverd. Snel, netjes en vriendelijk!

Door K.T
Op 23 november 2023
10

Namens m’n moeder Gea: Goed en mooi werk geleverd, erg blij mee!! Fijn en duideljjk contact met Eugene. Afspraken werden stipt nagekomen! Kortom een echte aanrader dit bedrijf, complimenten voor allen!

Door R.K
Op 16 november 2023
10

We hebben onze gehele woning laten stucen door ES. Erg mooi stucwerk geleverd door ES totaal afbouw. José is eerst langs geweest om te kijken hoeveel werk het was en wat het beste voor ons zou zijn. Daarna zat er wat tegen bij ons in de planning waardoor er 4 weken later pas gestuct kon worden. ES was hier erg flexibel in. En kon de klus verplaatsen. Het contact met Eugene is goed en duidelijk. Naast stucen hebben we ook het plafond laten spuiten met RAL 9010. Dit ziet er ook erg strak uit. Aanrader om je huis door ES te laten stucen en of te laten spuiten.

Door B.V
Op 15 november 2023
10

Ingehuurd via werkspot, prima werk geleverd en nadat ik om advies heb gevraagd omtrent scheuren in het stucwerk door de werking van het gebouw werd er een stukadoor gestuurd om het te fixen; goede service en netjes afgehandeld!

Door P.S
Op 6 november 2023
10

Top bedrijf, de werkzaamheden worden heel goed gecoördineerd door Eugene. Bijna niet van deze tijd.... Echt een aanbeveling !

Door J.V
Op 5 november 2023
8

Een bedrijf wat super werk heeft geleverd, konden snel schakelen en binnen 1 dag was mijn huis gestuct door 10 man. Complimenten naar de mannen! Ik raad aan!

Door W.B
Op 3 november 2023
10

We zijn erg tevreden met het resultaat en het mooie werk wat ze hebben afgeleverd. Netjes en altijd alles in overleg en snel met zijn personeel.

Door A.A
Op 1 november 2023
10

E S Totaal Afbouw heeft bij ons het stucwerk en de afwerking ervan verzorgt. Dit is uitstekend gedaan en bijzonder flexibel in planning waardoor we op tijd klaar waren. En dit alles voor een goede prijs. Absoluut aan te bevelen!

Door K.V.A
Op 19 oktober 2023
10

Topbedrijf voor stucwerk! Van tevoren contact met Eugene over wat er moest gebeuren, heldere prijsopgave van tevoren, heel flexibel toen er nog wat extra dingen moesten worden gedaan. De mannen waren super op tijd en hebben al het werk in één dag afgerond (woonkamer, twee slaapkamers en een gang) en alles netjes opgeruimd toen ze weggingen. Nog een klein stukje vergeten (het was al donker toen ze weggingen), maar was geen probleem, na contact met Eugene stonden ze de volgende ochtend op de stoep en was het in een kwartiertje opgelost. Goede prijs/kwaliteitverhouding. Ik raad ze zeker aan!

Door T.B
Op 10 oktober 2023
10

Zeer tevreden over ES. Binnen een dag zowel muren als plafond gestuuct. Mannen waren op tijd en zijn harde werkers, respect voor hen en de zorgvuldigheid waarmee ze hun werk uitvoeren. Vooraf wordt alles netjes bekeken en hierna wordt een nette offerte opgesteld die qua prijs goed is.

Door M.S
Op 9 oktober 2023
10

We zijn zeer tevreden met dit bedrijf. Dit is al de derde keer dat we onze werkzaamheden door ze hebben laten uitvoeren. Het ging deze keer om het schilderen van de binnen muren van de hele woning van mijn schoonouders. Dit was in 1 dag en naar volle tevredenheid gedaan. Wij zijn blij dat dit op korte termijn kon en zouden dit bedrijf van harte aanbevelen.

Door G.E
Op 8 oktober 2023
10

Super fijn bedrijf😃 Het contact met Eugéne was van het begin tot het eind goed Ook de 2 buitenlandse medewerkers waren erg netjes Ook het stucwerk ziet er mooi strak uit Er moest heel wat stuc op de wand om het mooi te krijgen Maar het resultaat mag er zeker zijn Ik rasd dit bedrijf zeker aan Bedankt Eugéne en medewerkers Top✅️👍

Door S.B
Op 7 oktober 2023
10

Aanrader, erg netjes en snel geregeld! (Zolder + trappengat gestuct)

Door S.D
Op 26 september 2023
10

Ondertussen alweer een paar maandjes geleden, maar bij ons thuis is er super mooi gestuct. De mannen waren vriendelijk en vakkundig. Toevallig waren er vandaag werklui om mijn keuken te plaatsen en die gaven ook aan dat het onwijs mooi werk is wat de mannen van es afbouw hebben afgeleverd. Eugene reageert ook altijd snel en is erg vriendelijk. Bedankt! Groetjes, Sheray en William

Door K.T.W
Op 21 september 2023
10

ES totaal afbouw heeft beganegrond en eerste verdieping volledig gestuct. Zeer snelle communicatie met Eugène & José. Zeer flexibel en komen beloftes na. Zeer tevreden. Stucadoors zijn vriendelijk en ervaren.

Door R.M
Op 13 september 2023
10

VOF is een bedrijf dat ik heb ingeschakeld via werkspot. eerst komen ze langs om alles even op te nemen. Vervolgens heb ik een keurige offerte met een goede prijs van hun mogen ontvangen. wat ook erg fijn is dat er geen lange wachtrij is en dat ze vrijwel snel kunnen beginnen. ook het stucen zelf is erg snel gegaan binnen 2 dagen waren ze klaar alle hoekprofielen wanden en plafond woonkamer keuken en hal. de mensen zijn erg vriendelijk. wel moeilijk om mee te communiceren maar elke dag werd ik even gebeld met de vraag hoe het er voor stond en of er op of aanmerkingen waren. erg prettig! bij de oplevering komt er ook iemand langs waarmee je alles even langs loopt en mocht er iets niet goed zijn dan kijken ze er gelijk naar. Tip mocht u deze mensen inzetten geef ze wat lekkers te eten dat verdienen ze! Hieronder een paar foto's voor en na

Door M.J
Op 12 september 2023
10

Zeer prettige samenwerking met ES Afbouw & Eugène. Komt afspraken na, houdt op goede wijze contact met ons als klant, heeft een strakke planning en levert mooi resultaat. Ook waar wij feedback op hadden werd binnen enkele dagen verbeterd. Wij vertrouwen volledig op de garantie die Eugene biedt. Ook dat geeft een prettig gevoel in een nieuwbouwwoning. Wij raden Eugène en ES Afbouw zeer zeker aan!

Door T.V.D.H
Op 23 augustus 2023
10

Alle wanden en plafonds van onze nieuwbouwwoning glad gestukt en gesaust. Mooi werk volgens plan opgeleverd!

Door S.C
Op 26 juli 2023
10

Eugene heeft ons hele huis gestuukt en de zolder en begane grond gesausd. Telefonish stond hij altijd klaar en hij was ook flexibel toen het droog proces langer duurde dan verwacht. Alles is super strak opgeleverd!

Door N.K
Op 12 juli 2023
10

Fijn bedrijf.Communicatie ,flexibiliteit,snelheid,kwaliteit.Gelukkig was het er allemaal.Gezien onze tijdsdruk op onze planning.Ons hele appartement superstrak gestuct zoals beloofd.Eugéne en José nogmaals bedankt. P.s laten we de stucers niet vergeten .Want nee bestond niet en niets was een probleem. Groetjes Walter&Rachel

Door A.O
Op 15 juni 2023
10

Heel vriendelijke mensen én goede professionals. Eerlijk prijs en werk van hoog kwaliteit. Aanrader!

Door T.A
Op 14 juni 2023
10

Wij hebben de zolder, slaapkamer en plafond van de badkamer laten stucen. Het team van ES Afbouwbedrijf heeft het alle ruimtes binnen één dag gestuct en het ziet er prachtig uit. Zelfs de moeilijke stukken waar het dak van de zolder afloopt is strak gestuct. Ze zijn ook aardig en denken met je mee. Zie de before en after foto’s.

Door H.C
Op 14 juni 2023
10

Snelle communicatie, duidelijke afspraken, flexibel met schakelen. Fijn bedrijf om zaken mee te doen. Wij hebben de keuken, hal en huiskamer laten stucen. Ziet er netjes en strak uit.

Door M.V.D.H
Op 12 juni 2023
10

Prachtig werk afgeleverd, en fijne communicatie. we hebben onze woonkamer, bijkamer en keuken laten stucen inclusief afwerking met een diamand laag. De afspraken goed nagekomen en een mooi eind resultaat.

Door G.P
Op 24 mei 2023
10

We zijn zeer tevreden over het stukadoorswerk vd wanden en plafond in onze keuken. Zeer netjes gewerkt aardige stukadoor. Is echt een aanrader. Als ik weer een stukadoor nodig moet hebben dan ga ik zeker terug naar Eugéne. Nogmaals hartelijk dank voor de service.