Teamfoto E.S. Schilders & Afbouwbedrijf
Spackspuiten Alkmaar Wij staan in Alkmaar voor u klaar!
Een Stukadoor
Werkzaam in Alkmaar, hoofdvestiging Zwartsluis

Spackspuiten Alkmaar

Heeft u zojuist een nieuwe woning gekocht, of wilt u uw huidige woning opfrissen? Dan is spackspuiten een goed alternatief. Het team van E.S. Schilders & Afbouwbedrijf in Alkmaar heeft veel ervaring met het stucen van uiteenlopende kamers.

Bij E.S. Schilders & Afbouwbedrijf vinden we altijd een geschikte manier om uw slaapkamer op te knappen of uw woonkamer te behandelen. Wilt u meer weten over de kosten van spackspuiten? U kunt ons bereiken op 085 106 1006 of ontvang geheel vrijblijvend een offerte voor meer informatie.

Voor een stukadoor is spackspuiten een gevarieerde taak. Dit maakt het toepasbaar in een verscheidenheid aan ruimtes en op verscheidene oppervlaktes:

 • Woonkamers: Voor een verzorgde en moderne stijl.
 • Slaapkamers: Voor een gelijkmatige en kalmerende afwerking.
 • Keukens en badkamers: Duurzaamheid gecombineerd met onderhoudsgemak.
 • Commerciële ruimtes: Zorg voor een nette en professionele afwerking in uw kantoor, winkel of restaurant.

Spackspuiter staat voor het raam.
Onze stukadoors van E.S. Schilders & Afbouwbedrijf leveren met behulp van spackspuiten een strak afgewerkte ruimte aan.

Wat is spackspuiten?

Bij spackspuiten wordt een fijne laag pleister over de muren of plafonds van uw huis gespoten. In het pleister zitten dunne korrels, die de muur of plafond een unieke structuur geven. Tijdens het spackspuiten gebruikt men een machine die bepaalt hoe grof de korrels moeten zijn.

Mogelijkheden van spackspuiten

Op het gebied van spackspuiten heeft E.S. Schilders & Afbouwbedrijf veel opties voor u. Door onze allround specialisten kunnen wij u veel bieden wat betreft spackspuiten. Bel naar 085 106 1006 om met een van onze medewerkers te spreken of ontdek de verschillende mogelijkheden die wij hebben:

 • Verschillende texturen
  Verschillende texturen zijn mogelijk dankzij de spuitkop van een spackspuitmachine. Zodoende is er iets passend voor elke stijl en woonomgeving. Fijne korrels leveren een strak en modern effect op, terwijl grove korrels een meer robuuste look geven.
 • Kleuropties
  Spack is verkrijgbaar in talloze kleuropties. Dit proces resulteert in een kleurrijke afwerking zonder de noodzaak van schilderen. De gangbare kleuren zijn wit, crème en lichtgrijs, maar de opties zijn onbeperkt.
 • Gemakkelijk aan te brengen en breed inzetbaar
  Spackspuitwerk is geschikt voor zowel muren als plafonds, waardoor het in vele verschillende ruimtes gebruikt kan worden. Met de gekozen techniek kan het in vrijwel iedere ruimte worden gebruikt om een nette afwerking te bewerkstelligen. Het spackwerk wordt snel aangebracht, zodat de ruimte ook snel weer bruikbaar is.

Spackspuitwerk door E.S. Schilders & Afbouwbedrijf

De stukadoor maakt gebruik van een machine met spuitkop tijdens het uitvoeren van het spackspuitwerk. De machine kan worden ingesteld op de gewenste korrelgrootte. De uitvoering van het spackspuitwerk kan naar uw wensen aangepast worden.

U kunt kiezen tussen extra fijne, fijne of grove korrels, wat het uiteindelijke resultaat zal beïnvloeden. Normaal gesproken neemt het drogen van het spackwerk 1 à 2 dagen in beslag. De ruimtes kunnen na de droogtijd weer worden benut.

Voordelen van spack

Wij beseffen goed dat u in de verkennende fase overspoeld wordt met diverse informatie over soorten stucwerk. Ons team informeert u graag over de voordelen die spackspuiten biedt, gebaseerd op onze expertise. Heeft u meer informatie nodig? Bel ons op 085 106 1006 en bekijk de voordelen op een rij:

 1. Vluggere afwerking
  Met spackspuiten is uw project snel klaar. In vergelijking met traditioneel stucwerk kan spackspuiten veel sneller worden uitgevoerd. Hiermee worden zowel tijd als arbeidskosten bespaard.
 2. Strakke en egale afwerking
  Geen oneffenheden meer te zien Dit geeft u een naadloze en egale afwerking zonder eventuele imperfecties. Dit biedt elke ruimte een verzorgde en moderne uitstraling.
 3. Onzichtbaar maken onregelmatigheden
  Spackspuitwerk maakt kleine onregelmatigheden nagenoeg onzichtbaar. Beschadigingen als scheuren, gaten en andere defecten in muren en plafonds vallen hieronder Deze gebreken worden door de spacklaag bedekt, wat resulteert in een egaal oppervlak.
 4. Duurzaamheid
  Gespackte muren en plafonds gaan lang mee dankzij hun slijtvastheid en duurzaamheid. De pleisterlaag biedt een robuuste bescherming en kan de dagelijkse belastingen goed weerstaan. Het oppervlak blijft daardoor lang goed en hoeft niet vaak onderhouden te worden.
 5. Onderhoudsgemak
  Het onderhouden van gespackt oppervlak is kinderspel. Vuil en stof hechten zich moeilijker aan het oppervlak. Mogelijke beschadigingen kunnen snel worden bijgewerkt zonder dat het volledige oppervlak opnieuw behandeld moet worden.
 6. Betaalbaarder
  Spackspuiten is vaak een goedkopere keuze in vergelijking met andere stucmogelijkheden. De kosten liggen vaak lager dan bij traditioneel stucwerk door de snelle aanbrengwijze en lagere arbeidskosten. Kwaliteit en duurzaamheid worden behouden.

Kosten spackspuiten Alkmaar

De kosten voor spackspuiten in Alkmaar hangen af van verschillende factoren, waaronder de afmetingen van het oppervlak, de kwaliteit van de ondergrond en de gekozen afwerking. Aanvullende diensten zoals het aanbrengen van een primer of het wijzigen van de kleur, kunnen de totale kosten toenemen. Eventuele diensten, zoals het toevoegen van een primer of het maken van een gewenste kleur, kunnen de kosten opleveren.

Bel voor persoonlijk advies vooral met onze ervaren stukadoors via 085 106 1006. Wilt u inzicht in de kosten van spackspuiten? Vul geheel vrijblijvend hier het offerteformulier in en ontvang vandaag nog een offerte!

Veel gestelde vragen van E.S. Schilders & Afbouwbedrijf over spackspuiten

Wat zijn de vaardigheden van een spackspuiter?

Bij het spackspuiten brengt een spackspuiter onder hoge druk een dunne laag pleister met korrel aan op muren en plafonds. Het is vrij logisch: het pleisterwerk wordt met hoge druk en een spuitmachine aangebracht. Dit werk wordt uitgevoerd door een spackspuiter met behulp van een spuitmachine.

Wat zijn de kenmerken van een spackmes?

Een spackmes, doorgaans uitgevoerd in metaal, is een essentieel stuk afwerk gereedschap. Om de plafonds en muren glad af te werken, gebruikt de stukadoor deze tool. Deze stap volgt na het aanbrengen van het spackspuitwerk.

Kun je spackwerk opnieuw schilderen?

In het kort: u kunt spackwerk overschilderen. Wij adviseren om een primer te gebruiken en de wand(en) goed voor te behandelen. Het voorkomt strepen op de wand en zorgt dat de verf gelijkmatig opdroogt.

Kan spackwerk verwijderd worden?

Spackwerk kan worden verwijderd op verschillende manieren. Het is een karwei dat erg veel tijd in beslag neemt en voor veel hinder zorgt Wanneer spackwerk beschadigd raakt, wordt vanwege de stevige hechting aan de muur aanbevolen om een nieuwe laag aan te brengen.

E.S. Schilders & Afbouwbedrijf staat voor u klaar in Alkmaar
Over ons

E S Totaal Afbouw V.O.F. is uw betrouwbare partner voor klussen in en rondom uw huis. Met een team van enthousiaste vakmensen hebben wij gedurende vele jaren klanten geholpen bij het verbeteren... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 085 106 1006

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over E.S. Schilders & Afbouwbedrijf

E S Totaal Afbouw V.O.F. is uw betrouwbare partner voor klussen in en rondom uw huis. Met een team van enthousiaste vakmensen hebben wij gedurende vele jaren klanten geholpen bij het verbeteren van hun woning. Als u voor ons kiest, kunnen wij kwaliteit tegen een competitief tarief garanderen.


Reviews van E.S. Schilders & Afbouwbedrijf

Door A.S
Op 30 november 2023
10

We hebben afgelopen maand onze beneden verdieping inclusief plafond laten stuken en sausen door E S Totaal Afbouw V.O.F. en we zijn heel erg blij met het eindresultaat wat de werklieden hebben afgeleverd! Hieronder een aantal pluspunten op een rij: - Ze komen hun afspraken na - Kunnen erg snel bij je terecht - Snelle communicatie met Eugene via telefoneren of Watsapp - Duidelijke prijsafspraak van tevoren - Gaan pas weg nadat alles naar wens is en komen terug als dat niet zo is - Vriendelijke stukadoors en schilders 

En het belangrijkste is dat ze super strak en professioneel werk hebben afgeleverd!

Door N.V.B
Op 29 november 2023
10

De gehele woning laten stuccen en sausen! Perfect werk geleverd. Snel, netjes en vriendelijk!

Door K.T
Op 23 november 2023
10

Namens m’n moeder Gea: Goed en mooi werk geleverd, erg blij mee!! Fijn en duideljjk contact met Eugene. Afspraken werden stipt nagekomen! Kortom een echte aanrader dit bedrijf, complimenten voor allen!

Door R.K
Op 16 november 2023
10

We hebben onze gehele woning laten stucen door ES. Erg mooi stucwerk geleverd door ES totaal afbouw. José is eerst langs geweest om te kijken hoeveel werk het was en wat het beste voor ons zou zijn. Daarna zat er wat tegen bij ons in de planning waardoor er 4 weken later pas gestuct kon worden. ES was hier erg flexibel in. En kon de klus verplaatsen. Het contact met Eugene is goed en duidelijk. Naast stucen hebben we ook het plafond laten spuiten met RAL 9010. Dit ziet er ook erg strak uit. Aanrader om je huis door ES te laten stucen en of te laten spuiten.

Door B.V
Op 15 november 2023
10

Ingehuurd via werkspot, prima werk geleverd en nadat ik om advies heb gevraagd omtrent scheuren in het stucwerk door de werking van het gebouw werd er een stukadoor gestuurd om het te fixen; goede service en netjes afgehandeld!

Door P.S
Op 6 november 2023
10

Top bedrijf, de werkzaamheden worden heel goed gecoördineerd door Eugene. Bijna niet van deze tijd.... Echt een aanbeveling !

Door J.V
Op 5 november 2023
8

Een bedrijf wat super werk heeft geleverd, konden snel schakelen en binnen 1 dag was mijn huis gestuct door 10 man. Complimenten naar de mannen! Ik raad aan!

Door W.B
Op 3 november 2023
10

We zijn erg tevreden met het resultaat en het mooie werk wat ze hebben afgeleverd. Netjes en altijd alles in overleg en snel met zijn personeel.

Door A.A
Op 1 november 2023
10

E S Totaal Afbouw heeft bij ons het stucwerk en de afwerking ervan verzorgt. Dit is uitstekend gedaan en bijzonder flexibel in planning waardoor we op tijd klaar waren. En dit alles voor een goede prijs. Absoluut aan te bevelen!

Door K.V.A
Op 19 oktober 2023
10

Topbedrijf voor stucwerk! Van tevoren contact met Eugene over wat er moest gebeuren, heldere prijsopgave van tevoren, heel flexibel toen er nog wat extra dingen moesten worden gedaan. De mannen waren super op tijd en hebben al het werk in één dag afgerond (woonkamer, twee slaapkamers en een gang) en alles netjes opgeruimd toen ze weggingen. Nog een klein stukje vergeten (het was al donker toen ze weggingen), maar was geen probleem, na contact met Eugene stonden ze de volgende ochtend op de stoep en was het in een kwartiertje opgelost. Goede prijs/kwaliteitverhouding. Ik raad ze zeker aan!

Door T.B
Op 10 oktober 2023
10

Zeer tevreden over ES. Binnen een dag zowel muren als plafond gestuuct. Mannen waren op tijd en zijn harde werkers, respect voor hen en de zorgvuldigheid waarmee ze hun werk uitvoeren. Vooraf wordt alles netjes bekeken en hierna wordt een nette offerte opgesteld die qua prijs goed is.

Door M.S
Op 9 oktober 2023
10

We zijn zeer tevreden met dit bedrijf. Dit is al de derde keer dat we onze werkzaamheden door ze hebben laten uitvoeren. Het ging deze keer om het schilderen van de binnen muren van de hele woning van mijn schoonouders. Dit was in 1 dag en naar volle tevredenheid gedaan. Wij zijn blij dat dit op korte termijn kon en zouden dit bedrijf van harte aanbevelen.

Door G.E
Op 8 oktober 2023
10

Super fijn bedrijf😃 Het contact met Eugéne was van het begin tot het eind goed Ook de 2 buitenlandse medewerkers waren erg netjes Ook het stucwerk ziet er mooi strak uit Er moest heel wat stuc op de wand om het mooi te krijgen Maar het resultaat mag er zeker zijn Ik rasd dit bedrijf zeker aan Bedankt Eugéne en medewerkers Top✅️👍

Door S.B
Op 7 oktober 2023
10

Aanrader, erg netjes en snel geregeld! (Zolder + trappengat gestuct)

Door S.D
Op 26 september 2023
10

Ondertussen alweer een paar maandjes geleden, maar bij ons thuis is er super mooi gestuct. De mannen waren vriendelijk en vakkundig. Toevallig waren er vandaag werklui om mijn keuken te plaatsen en die gaven ook aan dat het onwijs mooi werk is wat de mannen van es afbouw hebben afgeleverd. Eugene reageert ook altijd snel en is erg vriendelijk. Bedankt! Groetjes, Sheray en William

Door K.T.W
Op 21 september 2023
10

ES totaal afbouw heeft beganegrond en eerste verdieping volledig gestuct. Zeer snelle communicatie met Eugène & José. Zeer flexibel en komen beloftes na. Zeer tevreden. Stucadoors zijn vriendelijk en ervaren.

Door R.M
Op 13 september 2023
10

VOF is een bedrijf dat ik heb ingeschakeld via werkspot. eerst komen ze langs om alles even op te nemen. Vervolgens heb ik een keurige offerte met een goede prijs van hun mogen ontvangen. wat ook erg fijn is dat er geen lange wachtrij is en dat ze vrijwel snel kunnen beginnen. ook het stucen zelf is erg snel gegaan binnen 2 dagen waren ze klaar alle hoekprofielen wanden en plafond woonkamer keuken en hal. de mensen zijn erg vriendelijk. wel moeilijk om mee te communiceren maar elke dag werd ik even gebeld met de vraag hoe het er voor stond en of er op of aanmerkingen waren. erg prettig! bij de oplevering komt er ook iemand langs waarmee je alles even langs loopt en mocht er iets niet goed zijn dan kijken ze er gelijk naar. Tip mocht u deze mensen inzetten geef ze wat lekkers te eten dat verdienen ze! Hieronder een paar foto's voor en na

Door M.J
Op 12 september 2023
10

Zeer prettige samenwerking met ES Afbouw & Eugène. Komt afspraken na, houdt op goede wijze contact met ons als klant, heeft een strakke planning en levert mooi resultaat. Ook waar wij feedback op hadden werd binnen enkele dagen verbeterd. Wij vertrouwen volledig op de garantie die Eugene biedt. Ook dat geeft een prettig gevoel in een nieuwbouwwoning. Wij raden Eugène en ES Afbouw zeer zeker aan!

Door T.V.D.H
Op 23 augustus 2023
10

Alle wanden en plafonds van onze nieuwbouwwoning glad gestukt en gesaust. Mooi werk volgens plan opgeleverd!

Door S.C
Op 26 juli 2023
10

Eugene heeft ons hele huis gestuukt en de zolder en begane grond gesausd. Telefonish stond hij altijd klaar en hij was ook flexibel toen het droog proces langer duurde dan verwacht. Alles is super strak opgeleverd!

Door N.K
Op 12 juli 2023
10

Fijn bedrijf.Communicatie ,flexibiliteit,snelheid,kwaliteit.Gelukkig was het er allemaal.Gezien onze tijdsdruk op onze planning.Ons hele appartement superstrak gestuct zoals beloofd.Eugéne en José nogmaals bedankt. P.s laten we de stucers niet vergeten .Want nee bestond niet en niets was een probleem. Groetjes Walter&Rachel

Door A.O
Op 15 juni 2023
10

Heel vriendelijke mensen én goede professionals. Eerlijk prijs en werk van hoog kwaliteit. Aanrader!

Door T.A
Op 14 juni 2023
10

Wij hebben de zolder, slaapkamer en plafond van de badkamer laten stucen. Het team van ES Afbouwbedrijf heeft het alle ruimtes binnen één dag gestuct en het ziet er prachtig uit. Zelfs de moeilijke stukken waar het dak van de zolder afloopt is strak gestuct. Ze zijn ook aardig en denken met je mee. Zie de before en after foto’s.

Door H.C
Op 14 juni 2023
10

Snelle communicatie, duidelijke afspraken, flexibel met schakelen. Fijn bedrijf om zaken mee te doen. Wij hebben de keuken, hal en huiskamer laten stucen. Ziet er netjes en strak uit.

Door M.V.D.H
Op 12 juni 2023
10

Prachtig werk afgeleverd, en fijne communicatie. we hebben onze woonkamer, bijkamer en keuken laten stucen inclusief afwerking met een diamand laag. De afspraken goed nagekomen en een mooi eind resultaat.

Door G.P
Op 24 mei 2023
10

We zijn zeer tevreden over het stukadoorswerk vd wanden en plafond in onze keuken. Zeer netjes gewerkt aardige stukadoor. Is echt een aanrader. Als ik weer een stukadoor nodig moet hebben dan ga ik zeker terug naar Eugéne. Nogmaals hartelijk dank voor de service.