Teamfoto E.S. Schilders & Afbouwbedrijf
Sierpleister Alkmaar Wij staan in Alkmaar voor u klaar!
Een Stukadoor
Werkzaam in Alkmaar, hoofdvestiging Zwartsluis

Sierpleister Alkmaar

Zoekt u naar de ultimatieve wandafwerking voor uw nieuwe woning of renovatieproject in Alkmaar en de omliggende gebieden? Bent u op zoek naar een fijnkorrelige structuur voor uw muren in plaats van een gladde afwerking? Met sierpleister krijgt u een wandafwerking die perfect past bij uw woninginrichting en smaak!

E.S. Schilders & Afbouwbedrijf biedt een groot assortiment aan sierpleisters in verschillende structuren en kleuren, helemaal afgestemd op de wensen en stijl van uw woning. Bel ons direct voor een vrijblijvend adviesgesprek en zie hoe onze sierpleisters in Alkmaar uw woning kunnen verbeteren. Voor een offerte kunt u ons bellen op 085 106 1006 of direct hier een aanvraag doen.

Sierpleister op een muur.
Sierpleister Alkmaar? Kies de stukadoors van E.S. Schilders & Afbouwbedrijf!

Wat is sierpleister?

Onder sierpleister vallen verschillende soorten stucwerk en pleisterwerk met een bepaalde structuur. Sierpleister is een populaire keuze vanwege zijn veelzijdigheid en decoratieve afwerking voor binnenmuren. Muren en plafonds kunnen met een decoratieve afwerkingslaag worden bewerkt, bestaande uit korrels en een bindmiddel.

Bij het aanbrengen van deze pleister kunt u kiezen uit diverse kleuren en structuren. Dit wordt bepaald door uw voorkeur voor uitstraling en textuur. Het onderscheidt zich door zijn aantrekkelijke look en praktische voordelen zoals een lange levensduur en gemakkelijk onderhoud.

De vele voordelen van sierpleister:

  • Een afwerking die tegen een stootje kan en krasbestendig is.
  • Aanbrengen in uw gewenste kleur gaat direct
  • Alle lagen zijn doorgekleurd
  • Schrobproof
  • Eenvoudig opnieuw te verven

Fijne of grove korrel op de muren?

Bij E.S. Schilders & Afbouwbedrijf bieden wij de mogelijkheid om te kiezen voor een grove of een fijnere korrel. De korrels in ons pleisterwerk liggen tussen de 0,5 en 3 millimeter. Op deze manier kunt u de wandafwerking volledig afstemmen op uw eigen wensen en de sfeer van uw interieur.

U wordt doorgaans aangeraden om een korrelgrootte van 1,5 mm te kiezen door onze stukadoors. Met een dikte van 1,5 mm kunt u later opnieuw de sierpleister schilderen indien gewenst. U kunt uiteraard altijd een grotere korreldikte kiezen!

Wat kost sierpleister in Alkmaar?

Bij E.S. Schilders & Afbouwbedrijf is het ons duidelijk dat de kosten voor sierpleisterwerk een doorslaggevende rol spelen in uw keuze. Omdat uw tevredenheid ons hoofddoel is, geven we bij E.S. Schilders & Afbouwbedrijf altijd openheid over onze tarieven. Zelfs met het gebruik van hoogwaardige stucmaterialen kunt u bij ons stukadoorsbedrijf rekenen op scherpe prijzen.

De prijs kan worden beïnvloed door verschillende zaken, zoals het gekozen type pleisterwerk. Hoe groter het oppervlak, hoe lager de prijs per vierkante meter meestal zal zijn. De totale kosten kunnen ook beïnvloed worden door voorbereidende werkzaamheden zoals het egaliseren van muren.

Vraagt u zich af hoeveel sierpleister u gaat kosten? Zorg voor inzicht in de kosten met een vrijblijvende offerte op maat van E.S. Schilders & Afbouwbedrijf. Onze stukadoors staan voor u klaar om telefonisch een prijsindicatie te verstrekken via 085 106 1006!

Soorten sierpleister Alkmaar

Een breed scala aan sierpleisterwerk in Alkmaar en omgeving vindt u bij E.S. Schilders & Afbouwbedrijf! Sierpleister heeft een korrelstructuur, en de grofheid hiervan verschilt per soort. Hieronder volgt een overzicht van de diverse soorten sierpleister, elk met hun unieke eigenschappen.

Spachtelputz stucwerk

Spachtelputz biedt een fijne tot middelgrote korrelstructuur met variabelen tussen de 1 en 2 mm. De toepassing van kunsthars zorgt voor elasticiteit en duurzaamheid, waardoor het geschikt is voor zowel binnen- als buitenmuren. Hier leest u meer over spachtelputz.

Spachtelputz is een gangbare sierpleister voor uw muren.
Spachtelputz Alkmaar, kies voor E.S. Schilders & Afbouwbedrijf!

Rustiekputz stucwerk

Rustiekputz heeft een grovere en ruwere korrelstructuur dan spachtelputz. De variërende korrelgrootte van 1,5 tot 4 mm zorgt voor een robuuste afwerking. Dit pleisterwerk brengt een rustieke sfeer en wordt veelal ingezet voor buitenmuren alsook voor ruimtes waarin men een ruwer oppervlak wenst.

Rustiekputz heeft een robuuste uitstraling.
E.S. Schilders & Afbouwbedrijf helpt u graag verder met het aanbrengen van rustiekputz in Alkmaar!

Granol stucwerk

Granol stucwerk is een klassieke pleistertechniek met een sterke en opvallende textuur. De textuur van 1 tot 4 mm korrels geeft de muren een robuuste en rustieke uitstraling, perfect voor een retro of industrieel interieur. Granol is duurzaam en resistent tegen slijtage, perfect voor druk bezochte ruimtes.

Granol oogt rustiek.
Opzoek naar granol stucwerk? Kies voor E.S. Schilders & Afbouwbedrijf!

Micrograniet

Micrograniet is een sierpleister met een zeer fijne structuur van minder dan 1 mm, wat de muren een subtiele en bijna gladde uitstraling geeft. Micrograniet wordt veel toegepast in moderne interieurs waar een stijlvolle en strakke afwerking gewenst is. Het biedt de sierpleister voordelen met een verfijnd uiterlijk.

Micrograniet is een sierpleister met een ontzettend fijne korrelstructuur.
Micrograniet in Alkmaar? Wij zijn veruit uw beste keuze!

Onzeker over welke pleistersoort het beste bij uw wensen past? Bij E.S. Schilders & Afbouwbedrijf kunt u rekenen op deskundig advies van onze stukadoors. Wij staan voor u klaar. Bel ons op 085 106 1006!

Op welke ondergrond kan sierpleister?

U kunt niet op alle muren sierpleister aanbrengen. Een strak en glad oppervlak is vereist voor sierpleister. Een muur die behang klaar is, hoeft niet automatisch geschikt te zijn voor sierpleister.

De muren moeten eerst vaak door onze stukadoors worden glad gepleisterd. Een voorstrijkmiddel wordt aangebracht na het glad stukadoren van de wanden voor een betere hechting van de sierpleister. Een grondige voorbereiding van de muur resulteert in een nette en strakke afwerking!

Samenstelling van sierpleister

Eerder werd al genoemd dat sierpleister een soort stucwerk met structuur is. Het materiaal bestaat uit korrels en een bindmiddel, wat een unieke mix vormt. De korrels zijn soms vervaardigd uit zand, kwarts of marmer, terwijl het bindmiddel cement, gips of kunsthars kan zijn.

Bespaar stucwerk kosten!

Zoekt u een manier om goedkoper stucwerk te laten uitvoeren? Bent u geïnteresseerd in de prijzen voor sierpleister in Alkmaar en omgeving? Wilt u weten wat stucwerk per vierkante meter kost? Vraag dan hier een gratis offerte aan.

Wij garanderen besparingen op de beste stucwerkdiensten in Alkmaar bij E.S. Schilders & Afbouwbedrijf. Wilt u snel de kosten weten? Bel 085 106 1006 en onze stukadoor geeft u onmiddellijk een prijsindicatie!

Veel gestelde vragen over sierpleisterwerk

Wat zijn de verschillen in toepassing tussen sierpleisterwerk en spachtelputz?

Sierpleisterwerk heeft dezelfde betekenis als spachtelputz. Het is eigenlijk een verzamelnaam voor spachtelputz, granol en rustiekputz. Spachtelputz onderscheidt zich van granol en rustiekputz door zijn middelgrote korreldikte, wat zorgt voor een egalere structuur.

Wat is de meest populaire sierpleister?

Er is niet één beste sierpleister, het hangt helemaal af van uw situatie en wensen. Elke sierpleister type heeft specifieke kenmerken (zoals stootvastheid of waterbestendigheid). Elke klant heeft daarom een eigen voorkeur voor een soort sierpleister die past bij hun wensen.

Kun je stucwerk op sierpleister aanbrengen?

Ja, sierpleister kan overgestuct worden. Het is essentieel dat de ondergrond goed is voorbereid en dat er geen losse delen zijn. Gebruik een voorstrijkmiddel om de hechting van het nieuwe stucwerk te verbeteren.

Hoe doe je sierpleister op de muur?

Voor het aanbrengen van sierpleister is het noodzakelijk eerst een voorstrijkmiddel op de muur aan te brengen. Het pleisterwerk wordt vervolgens gelijkmatig aangebracht met een spaan of spatel. Het aanbrengen van de gewenste textuur gebeurt met laatste cirkelvormige bewegingen.

Gerelateerde pagina's

E.S. Schilders & Afbouwbedrijf staat voor u klaar in Alkmaar
Over ons

E S Totaal Afbouw V.O.F. is uw betrouwbare partner voor klussen in en rondom uw huis. Met een team van enthousiaste vakmensen hebben wij gedurende vele jaren klanten geholpen bij het verbeteren... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 085 106 1006

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over E.S. Schilders & Afbouwbedrijf

E S Totaal Afbouw V.O.F. is uw betrouwbare partner voor klussen in en rondom uw huis. Met een team van enthousiaste vakmensen hebben wij gedurende vele jaren klanten geholpen bij het verbeteren van hun woning. Als u voor ons kiest, kunnen wij kwaliteit tegen een competitief tarief garanderen.


Reviews van E.S. Schilders & Afbouwbedrijf

Door A.S
Op 30 november 2023
10

We hebben afgelopen maand onze beneden verdieping inclusief plafond laten stuken en sausen door E S Totaal Afbouw V.O.F. en we zijn heel erg blij met het eindresultaat wat de werklieden hebben afgeleverd! Hieronder een aantal pluspunten op een rij: - Ze komen hun afspraken na - Kunnen erg snel bij je terecht - Snelle communicatie met Eugene via telefoneren of Watsapp - Duidelijke prijsafspraak van tevoren - Gaan pas weg nadat alles naar wens is en komen terug als dat niet zo is - Vriendelijke stukadoors en schilders 

En het belangrijkste is dat ze super strak en professioneel werk hebben afgeleverd!

Door N.V.B
Op 29 november 2023
10

De gehele woning laten stuccen en sausen! Perfect werk geleverd. Snel, netjes en vriendelijk!

Door K.T
Op 23 november 2023
10

Namens m’n moeder Gea: Goed en mooi werk geleverd, erg blij mee!! Fijn en duideljjk contact met Eugene. Afspraken werden stipt nagekomen! Kortom een echte aanrader dit bedrijf, complimenten voor allen!

Door R.K
Op 16 november 2023
10

We hebben onze gehele woning laten stucen door ES. Erg mooi stucwerk geleverd door ES totaal afbouw. José is eerst langs geweest om te kijken hoeveel werk het was en wat het beste voor ons zou zijn. Daarna zat er wat tegen bij ons in de planning waardoor er 4 weken later pas gestuct kon worden. ES was hier erg flexibel in. En kon de klus verplaatsen. Het contact met Eugene is goed en duidelijk. Naast stucen hebben we ook het plafond laten spuiten met RAL 9010. Dit ziet er ook erg strak uit. Aanrader om je huis door ES te laten stucen en of te laten spuiten.

Door B.V
Op 15 november 2023
10

Ingehuurd via werkspot, prima werk geleverd en nadat ik om advies heb gevraagd omtrent scheuren in het stucwerk door de werking van het gebouw werd er een stukadoor gestuurd om het te fixen; goede service en netjes afgehandeld!

Door P.S
Op 6 november 2023
10

Top bedrijf, de werkzaamheden worden heel goed gecoördineerd door Eugene. Bijna niet van deze tijd.... Echt een aanbeveling !

Door J.V
Op 5 november 2023
8

Een bedrijf wat super werk heeft geleverd, konden snel schakelen en binnen 1 dag was mijn huis gestuct door 10 man. Complimenten naar de mannen! Ik raad aan!

Door W.B
Op 3 november 2023
10

We zijn erg tevreden met het resultaat en het mooie werk wat ze hebben afgeleverd. Netjes en altijd alles in overleg en snel met zijn personeel.

Door A.A
Op 1 november 2023
10

E S Totaal Afbouw heeft bij ons het stucwerk en de afwerking ervan verzorgt. Dit is uitstekend gedaan en bijzonder flexibel in planning waardoor we op tijd klaar waren. En dit alles voor een goede prijs. Absoluut aan te bevelen!

Door K.V.A
Op 19 oktober 2023
10

Topbedrijf voor stucwerk! Van tevoren contact met Eugene over wat er moest gebeuren, heldere prijsopgave van tevoren, heel flexibel toen er nog wat extra dingen moesten worden gedaan. De mannen waren super op tijd en hebben al het werk in één dag afgerond (woonkamer, twee slaapkamers en een gang) en alles netjes opgeruimd toen ze weggingen. Nog een klein stukje vergeten (het was al donker toen ze weggingen), maar was geen probleem, na contact met Eugene stonden ze de volgende ochtend op de stoep en was het in een kwartiertje opgelost. Goede prijs/kwaliteitverhouding. Ik raad ze zeker aan!

Door T.B
Op 10 oktober 2023
10

Zeer tevreden over ES. Binnen een dag zowel muren als plafond gestuuct. Mannen waren op tijd en zijn harde werkers, respect voor hen en de zorgvuldigheid waarmee ze hun werk uitvoeren. Vooraf wordt alles netjes bekeken en hierna wordt een nette offerte opgesteld die qua prijs goed is.

Door M.S
Op 9 oktober 2023
10

We zijn zeer tevreden met dit bedrijf. Dit is al de derde keer dat we onze werkzaamheden door ze hebben laten uitvoeren. Het ging deze keer om het schilderen van de binnen muren van de hele woning van mijn schoonouders. Dit was in 1 dag en naar volle tevredenheid gedaan. Wij zijn blij dat dit op korte termijn kon en zouden dit bedrijf van harte aanbevelen.

Door G.E
Op 8 oktober 2023
10

Super fijn bedrijf😃 Het contact met Eugéne was van het begin tot het eind goed Ook de 2 buitenlandse medewerkers waren erg netjes Ook het stucwerk ziet er mooi strak uit Er moest heel wat stuc op de wand om het mooi te krijgen Maar het resultaat mag er zeker zijn Ik rasd dit bedrijf zeker aan Bedankt Eugéne en medewerkers Top✅️👍

Door S.B
Op 7 oktober 2023
10

Aanrader, erg netjes en snel geregeld! (Zolder + trappengat gestuct)

Door S.D
Op 26 september 2023
10

Ondertussen alweer een paar maandjes geleden, maar bij ons thuis is er super mooi gestuct. De mannen waren vriendelijk en vakkundig. Toevallig waren er vandaag werklui om mijn keuken te plaatsen en die gaven ook aan dat het onwijs mooi werk is wat de mannen van es afbouw hebben afgeleverd. Eugene reageert ook altijd snel en is erg vriendelijk. Bedankt! Groetjes, Sheray en William

Door K.T.W
Op 21 september 2023
10

ES totaal afbouw heeft beganegrond en eerste verdieping volledig gestuct. Zeer snelle communicatie met Eugène & José. Zeer flexibel en komen beloftes na. Zeer tevreden. Stucadoors zijn vriendelijk en ervaren.

Door R.M
Op 13 september 2023
10

VOF is een bedrijf dat ik heb ingeschakeld via werkspot. eerst komen ze langs om alles even op te nemen. Vervolgens heb ik een keurige offerte met een goede prijs van hun mogen ontvangen. wat ook erg fijn is dat er geen lange wachtrij is en dat ze vrijwel snel kunnen beginnen. ook het stucen zelf is erg snel gegaan binnen 2 dagen waren ze klaar alle hoekprofielen wanden en plafond woonkamer keuken en hal. de mensen zijn erg vriendelijk. wel moeilijk om mee te communiceren maar elke dag werd ik even gebeld met de vraag hoe het er voor stond en of er op of aanmerkingen waren. erg prettig! bij de oplevering komt er ook iemand langs waarmee je alles even langs loopt en mocht er iets niet goed zijn dan kijken ze er gelijk naar. Tip mocht u deze mensen inzetten geef ze wat lekkers te eten dat verdienen ze! Hieronder een paar foto's voor en na

Door M.J
Op 12 september 2023
10

Zeer prettige samenwerking met ES Afbouw & Eugène. Komt afspraken na, houdt op goede wijze contact met ons als klant, heeft een strakke planning en levert mooi resultaat. Ook waar wij feedback op hadden werd binnen enkele dagen verbeterd. Wij vertrouwen volledig op de garantie die Eugene biedt. Ook dat geeft een prettig gevoel in een nieuwbouwwoning. Wij raden Eugène en ES Afbouw zeer zeker aan!

Door T.V.D.H
Op 23 augustus 2023
10

Alle wanden en plafonds van onze nieuwbouwwoning glad gestukt en gesaust. Mooi werk volgens plan opgeleverd!

Door S.C
Op 26 juli 2023
10

Eugene heeft ons hele huis gestuukt en de zolder en begane grond gesausd. Telefonish stond hij altijd klaar en hij was ook flexibel toen het droog proces langer duurde dan verwacht. Alles is super strak opgeleverd!

Door N.K
Op 12 juli 2023
10

Fijn bedrijf.Communicatie ,flexibiliteit,snelheid,kwaliteit.Gelukkig was het er allemaal.Gezien onze tijdsdruk op onze planning.Ons hele appartement superstrak gestuct zoals beloofd.Eugéne en José nogmaals bedankt. P.s laten we de stucers niet vergeten .Want nee bestond niet en niets was een probleem. Groetjes Walter&Rachel

Door A.O
Op 15 juni 2023
10

Heel vriendelijke mensen én goede professionals. Eerlijk prijs en werk van hoog kwaliteit. Aanrader!

Door T.A
Op 14 juni 2023
10

Wij hebben de zolder, slaapkamer en plafond van de badkamer laten stucen. Het team van ES Afbouwbedrijf heeft het alle ruimtes binnen één dag gestuct en het ziet er prachtig uit. Zelfs de moeilijke stukken waar het dak van de zolder afloopt is strak gestuct. Ze zijn ook aardig en denken met je mee. Zie de before en after foto’s.

Door H.C
Op 14 juni 2023
10

Snelle communicatie, duidelijke afspraken, flexibel met schakelen. Fijn bedrijf om zaken mee te doen. Wij hebben de keuken, hal en huiskamer laten stucen. Ziet er netjes en strak uit.

Door M.V.D.H
Op 12 juni 2023
10

Prachtig werk afgeleverd, en fijne communicatie. we hebben onze woonkamer, bijkamer en keuken laten stucen inclusief afwerking met een diamand laag. De afspraken goed nagekomen en een mooi eind resultaat.

Door G.P
Op 24 mei 2023
10

We zijn zeer tevreden over het stukadoorswerk vd wanden en plafond in onze keuken. Zeer netjes gewerkt aardige stukadoor. Is echt een aanrader. Als ik weer een stukadoor nodig moet hebben dan ga ik zeker terug naar Eugéne. Nogmaals hartelijk dank voor de service.