Teamfoto E.S. Schilders & Afbouwbedrijf
Over spacken van E.S. Schilders & Afbouwbedrijf Wij staan in Alkmaar voor u klaar!
Een Stukadoor
Werkzaam in Alkmaar, hoofdvestiging Zwartsluis

Over spacken van E.S. Schilders & Afbouwbedrijf

Als u een stukadoor inschakelt voor uw muren en plafonds, dan zult u al snel bekend raken met de term spacken. Wat houdt spacken in en welke mogelijkheden zijn er voor spacken in Alkmaar? Kijk gerust verder voor meer uitleg.

Onze deskundige stukadoors helpen u met plezier verder. Neem gerust contact op via 085 106 1006 of vraag hier vrijblijvend een offerte aan. Wij zijn er om u te helpen bij het creëren van uw droominterieur.

Gespacte ruimte met hoge ramen.
E.S. Schilders & Afbouwbedrijf is specialist op het gebied van spacken in regio Alkmaar.

Wat is spack?

Spack, dat ook onder de naam spackspuitwerk bekend is, zorgt voor een strakke afwerking. Het spuiten van spack biedt een glad en professioneel eindresultaat voor muren en plafonds, en dat allemaal op een efficiënte en voordelige manier. Het is een methode waarbij een mengsel van gips en bindmiddel (spack) met behulp van een speciale spuitmachine op muren en plafonds gespoten wordt.

Bij nieuwbouw wordt er veel gebruik gemaakt van spacken. Het heeft een textuur met kleine korreltjes. Er bestaan meerdere opties, waardoor het eindresultaat perfect bij uw interieur past.

Het aanbrengen van spack is mogelijk op zowel muren als plafonds. We voeren dit uit met een spackspuitmachine. Zoekt u naar meer informatie over het spacken van uw muur of plafond?

Lees meer over het spacken van muren op onze informatieve pagina. Bekijk onze pagina over plafond spacken via deze link. Interesse in spackspuiten? Bekijk hier de details.

Aanbrengen van spack in Alkmaar door E.S. Schilders & Afbouwbedrijf

Het aanbrengen van spack gebeurt in twee lagen: eerst de onderlaag, dan de afwerklaag.

  • Onderlaag: Met deze laag wordt de ondergrond vlak gemaakt en een sterke hechting gewaarborgd. Het zorgt ervoor dat kleine hobbeltjes en barstjes opgevuld worden, zodat een gladde basis voor de afwerkingslaag ontstaat.
  • Afwerkingslaag: Deze laag geeft uw muur of plafond de gewenste textuur en uitstraling. U kunt hier eenvoudig uw kleur- en structuurkeuzes instellen. U kunt verschillende structuren selecteren, van fijn tot grof, naargelang uw voorkeur en de stijl van uw interieur.

Voor een grondige renovatie van uw (woon)kamer is spacken een goede keuze. Het gebruik van een spackspuit-apparaat maakt het mogelijk om snel veel oppervlakte te behandelen. Daardoor zijn de kosten gewoonlijk lager dan bij andere soorten stucwerk.

De standaardkleur voor spackspuiten is wit, maar het is mogelijk om andere kleuren aan de spack toe te voegen. Twee lagen spack worden op de muren en plafonds aangebracht. Spackwerk kan worden toegepast op verschillende soorten ondergronden, zoals beton en gipsplaten.

Voordelen van spacken

We hebben eerder de eigenschappen en voordelen van spack genoemd. Laten we alle voordelen van spackwerk nog eens onder elkaar zetten:

Voordelen:

  • U kunt met spackwerk veel oppervlakte in korte tijd bewerken.
  • Spackwerk biedt een betaalbare oplossing en is goedkoper dan ouderwets glad stucwerk.
  • Het voorbehandelen van een muur voor spack is snel gedaan. Er is weinig voorbereiding nodig, en het spackwerk kan meteen daarna worden uitgevoerd.
  • U kunt kiezen uit een breed scala aan kleuren voor spack.

Persoonlijk advies van E.S. Schilders & Afbouwbedrijf in Alkmaar

Twijfelt u aan de verschillende mogelijkheden in uw woning? Bel onze experts op 085 106 1006 voor meer informatie. Ze helpen u graag met passend advies dat op uw situatie is afgestemd.

Wanneer u wilt, kunt u ook direct een kosteloze offerte aanvragen. Binnenkort ontvangt u een gespecificeerde kostenraming voor het spacken bij u thuis. Onze stukadoors staan paraat om samen met u naar alle opties te kijken!

Veel gestelde vragen over spacken

Hoe onderscheidt spacken zich van stucen?

De manier van aanbrengen maakt het verschil tussen spacken en stucen. Bij spackwerk wordt een machine gebruikt om het mengsel op de muur te spuiten, in tegenstelling tot spack wat met de hand wordt gedaan.

Hoe lang duurt spacken?

De gekozen kleur en de grootte van de te behandelen oppervlakte hebben hier invloed op. Als al het spackwerk in één kleur moet worden gedaan, duurt dit meestal 1 tot 2 dagen.

In welke tint wordt spackwerk vaak aangebracht?

De meest gebruikelijke kleur voor spackwerk is wit, wat tevens de standaard is. Als u pigment toevoegt aan het spackwerk, kan de kleur die u wilt direct op de muur of het plafond worden aangebracht, zodat verven overbodig is.

Kan spackwerk geschilderd worden?

Het is handig om te weten dat spackwerk, zodra het droog is, met verf bedekt kan worden. Het is goed om te weten dat spackwerk, als het volledig droog is, kan worden geverfd.

E.S. Schilders & Afbouwbedrijf staat voor u klaar in Alkmaar
Over ons

E S Totaal Afbouw V.O.F. is uw betrouwbare partner voor klussen in en rondom uw huis. Met een team van enthousiaste vakmensen hebben wij gedurende vele jaren klanten geholpen bij het verbeteren... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 085 106 1006

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over E.S. Schilders & Afbouwbedrijf

E S Totaal Afbouw V.O.F. is uw betrouwbare partner voor klussen in en rondom uw huis. Met een team van enthousiaste vakmensen hebben wij gedurende vele jaren klanten geholpen bij het verbeteren van hun woning. Als u voor ons kiest, kunnen wij kwaliteit tegen een competitief tarief garanderen.


Reviews van E.S. Schilders & Afbouwbedrijf

Door A.S
Op 30 november 2023
10

We hebben afgelopen maand onze beneden verdieping inclusief plafond laten stuken en sausen door E S Totaal Afbouw V.O.F. en we zijn heel erg blij met het eindresultaat wat de werklieden hebben afgeleverd! Hieronder een aantal pluspunten op een rij: - Ze komen hun afspraken na - Kunnen erg snel bij je terecht - Snelle communicatie met Eugene via telefoneren of Watsapp - Duidelijke prijsafspraak van tevoren - Gaan pas weg nadat alles naar wens is en komen terug als dat niet zo is - Vriendelijke stukadoors en schilders 

En het belangrijkste is dat ze super strak en professioneel werk hebben afgeleverd!

Door N.V.B
Op 29 november 2023
10

De gehele woning laten stuccen en sausen! Perfect werk geleverd. Snel, netjes en vriendelijk!

Door K.T
Op 23 november 2023
10

Namens m’n moeder Gea: Goed en mooi werk geleverd, erg blij mee!! Fijn en duideljjk contact met Eugene. Afspraken werden stipt nagekomen! Kortom een echte aanrader dit bedrijf, complimenten voor allen!

Door R.K
Op 16 november 2023
10

We hebben onze gehele woning laten stucen door ES. Erg mooi stucwerk geleverd door ES totaal afbouw. José is eerst langs geweest om te kijken hoeveel werk het was en wat het beste voor ons zou zijn. Daarna zat er wat tegen bij ons in de planning waardoor er 4 weken later pas gestuct kon worden. ES was hier erg flexibel in. En kon de klus verplaatsen. Het contact met Eugene is goed en duidelijk. Naast stucen hebben we ook het plafond laten spuiten met RAL 9010. Dit ziet er ook erg strak uit. Aanrader om je huis door ES te laten stucen en of te laten spuiten.

Door B.V
Op 15 november 2023
10

Ingehuurd via werkspot, prima werk geleverd en nadat ik om advies heb gevraagd omtrent scheuren in het stucwerk door de werking van het gebouw werd er een stukadoor gestuurd om het te fixen; goede service en netjes afgehandeld!

Door P.S
Op 6 november 2023
10

Top bedrijf, de werkzaamheden worden heel goed gecoördineerd door Eugene. Bijna niet van deze tijd.... Echt een aanbeveling !

Door J.V
Op 5 november 2023
8

Een bedrijf wat super werk heeft geleverd, konden snel schakelen en binnen 1 dag was mijn huis gestuct door 10 man. Complimenten naar de mannen! Ik raad aan!

Door W.B
Op 3 november 2023
10

We zijn erg tevreden met het resultaat en het mooie werk wat ze hebben afgeleverd. Netjes en altijd alles in overleg en snel met zijn personeel.

Door A.A
Op 1 november 2023
10

E S Totaal Afbouw heeft bij ons het stucwerk en de afwerking ervan verzorgt. Dit is uitstekend gedaan en bijzonder flexibel in planning waardoor we op tijd klaar waren. En dit alles voor een goede prijs. Absoluut aan te bevelen!

Door K.V.A
Op 19 oktober 2023
10

Topbedrijf voor stucwerk! Van tevoren contact met Eugene over wat er moest gebeuren, heldere prijsopgave van tevoren, heel flexibel toen er nog wat extra dingen moesten worden gedaan. De mannen waren super op tijd en hebben al het werk in één dag afgerond (woonkamer, twee slaapkamers en een gang) en alles netjes opgeruimd toen ze weggingen. Nog een klein stukje vergeten (het was al donker toen ze weggingen), maar was geen probleem, na contact met Eugene stonden ze de volgende ochtend op de stoep en was het in een kwartiertje opgelost. Goede prijs/kwaliteitverhouding. Ik raad ze zeker aan!

Door T.B
Op 10 oktober 2023
10

Zeer tevreden over ES. Binnen een dag zowel muren als plafond gestuuct. Mannen waren op tijd en zijn harde werkers, respect voor hen en de zorgvuldigheid waarmee ze hun werk uitvoeren. Vooraf wordt alles netjes bekeken en hierna wordt een nette offerte opgesteld die qua prijs goed is.

Door M.S
Op 9 oktober 2023
10

We zijn zeer tevreden met dit bedrijf. Dit is al de derde keer dat we onze werkzaamheden door ze hebben laten uitvoeren. Het ging deze keer om het schilderen van de binnen muren van de hele woning van mijn schoonouders. Dit was in 1 dag en naar volle tevredenheid gedaan. Wij zijn blij dat dit op korte termijn kon en zouden dit bedrijf van harte aanbevelen.

Door G.E
Op 8 oktober 2023
10

Super fijn bedrijf😃 Het contact met Eugéne was van het begin tot het eind goed Ook de 2 buitenlandse medewerkers waren erg netjes Ook het stucwerk ziet er mooi strak uit Er moest heel wat stuc op de wand om het mooi te krijgen Maar het resultaat mag er zeker zijn Ik rasd dit bedrijf zeker aan Bedankt Eugéne en medewerkers Top✅️👍

Door S.B
Op 7 oktober 2023
10

Aanrader, erg netjes en snel geregeld! (Zolder + trappengat gestuct)

Door S.D
Op 26 september 2023
10

Ondertussen alweer een paar maandjes geleden, maar bij ons thuis is er super mooi gestuct. De mannen waren vriendelijk en vakkundig. Toevallig waren er vandaag werklui om mijn keuken te plaatsen en die gaven ook aan dat het onwijs mooi werk is wat de mannen van es afbouw hebben afgeleverd. Eugene reageert ook altijd snel en is erg vriendelijk. Bedankt! Groetjes, Sheray en William

Door K.T.W
Op 21 september 2023
10

ES totaal afbouw heeft beganegrond en eerste verdieping volledig gestuct. Zeer snelle communicatie met Eugène & José. Zeer flexibel en komen beloftes na. Zeer tevreden. Stucadoors zijn vriendelijk en ervaren.

Door R.M
Op 13 september 2023
10

VOF is een bedrijf dat ik heb ingeschakeld via werkspot. eerst komen ze langs om alles even op te nemen. Vervolgens heb ik een keurige offerte met een goede prijs van hun mogen ontvangen. wat ook erg fijn is dat er geen lange wachtrij is en dat ze vrijwel snel kunnen beginnen. ook het stucen zelf is erg snel gegaan binnen 2 dagen waren ze klaar alle hoekprofielen wanden en plafond woonkamer keuken en hal. de mensen zijn erg vriendelijk. wel moeilijk om mee te communiceren maar elke dag werd ik even gebeld met de vraag hoe het er voor stond en of er op of aanmerkingen waren. erg prettig! bij de oplevering komt er ook iemand langs waarmee je alles even langs loopt en mocht er iets niet goed zijn dan kijken ze er gelijk naar. Tip mocht u deze mensen inzetten geef ze wat lekkers te eten dat verdienen ze! Hieronder een paar foto's voor en na

Door M.J
Op 12 september 2023
10

Zeer prettige samenwerking met ES Afbouw & Eugène. Komt afspraken na, houdt op goede wijze contact met ons als klant, heeft een strakke planning en levert mooi resultaat. Ook waar wij feedback op hadden werd binnen enkele dagen verbeterd. Wij vertrouwen volledig op de garantie die Eugene biedt. Ook dat geeft een prettig gevoel in een nieuwbouwwoning. Wij raden Eugène en ES Afbouw zeer zeker aan!

Door T.V.D.H
Op 23 augustus 2023
10

Alle wanden en plafonds van onze nieuwbouwwoning glad gestukt en gesaust. Mooi werk volgens plan opgeleverd!

Door S.C
Op 26 juli 2023
10

Eugene heeft ons hele huis gestuukt en de zolder en begane grond gesausd. Telefonish stond hij altijd klaar en hij was ook flexibel toen het droog proces langer duurde dan verwacht. Alles is super strak opgeleverd!

Door N.K
Op 12 juli 2023
10

Fijn bedrijf.Communicatie ,flexibiliteit,snelheid,kwaliteit.Gelukkig was het er allemaal.Gezien onze tijdsdruk op onze planning.Ons hele appartement superstrak gestuct zoals beloofd.Eugéne en José nogmaals bedankt. P.s laten we de stucers niet vergeten .Want nee bestond niet en niets was een probleem. Groetjes Walter&Rachel

Door A.O
Op 15 juni 2023
10

Heel vriendelijke mensen én goede professionals. Eerlijk prijs en werk van hoog kwaliteit. Aanrader!

Door T.A
Op 14 juni 2023
10

Wij hebben de zolder, slaapkamer en plafond van de badkamer laten stucen. Het team van ES Afbouwbedrijf heeft het alle ruimtes binnen één dag gestuct en het ziet er prachtig uit. Zelfs de moeilijke stukken waar het dak van de zolder afloopt is strak gestuct. Ze zijn ook aardig en denken met je mee. Zie de before en after foto’s.

Door H.C
Op 14 juni 2023
10

Snelle communicatie, duidelijke afspraken, flexibel met schakelen. Fijn bedrijf om zaken mee te doen. Wij hebben de keuken, hal en huiskamer laten stucen. Ziet er netjes en strak uit.

Door M.V.D.H
Op 12 juni 2023
10

Prachtig werk afgeleverd, en fijne communicatie. we hebben onze woonkamer, bijkamer en keuken laten stucen inclusief afwerking met een diamand laag. De afspraken goed nagekomen en een mooi eind resultaat.

Door G.P
Op 24 mei 2023
10

We zijn zeer tevreden over het stukadoorswerk vd wanden en plafond in onze keuken. Zeer netjes gewerkt aardige stukadoor. Is echt een aanrader. Als ik weer een stukadoor nodig moet hebben dan ga ik zeker terug naar Eugéne. Nogmaals hartelijk dank voor de service.