Sierpleister in Alkmaar

Zijn de wanden en plafonds van uw woning netjes afgewerkt met stucwerk, maar oogt het allemaal nog wat saai? Kies dan voor het aanbrengen van een sierpleister. Met een sierpleister geeft u geheel naar eigen smaak uw wanden en plafonds een unieke uitstraling.  Of u nu voor een kleurrijke sierpleister met grove structuur gaat of juist kiest voor een klassiek witte uitstraling met een fijne korrel; voor al uw wensen hebben wij een passende soort sierpleister.

Persoonlijk advies

Heeft u in een tijdschrift een mooie wandafwerking gezien? Of heeft u juist helemaal geen idee waarmee u uw wanden wilt laten afwerken? Onze specialisten beschikken stuk voor stuk over jarenlange ervaring en zijn op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van sierpleisters. Voor een persoonlijk en eerlijk advies kunt u daarom bij ons terecht. Wij helpen u graag met het kiezen van een mooie sierpleister die past bij u en de uitstraling die u uw woning wilt geven.

Soorten sierpleister

Als het gaat om het aanbrengen van sierpleisters zijn er verschillende mogelijkheden. Wij hebben onze meest gebruikte soorten voor u op een rijtje gezet.

  • Spachtelputz
    Dit mengsel van marmerkorrels en bindmiddel op basis van kunststof kunt u zowel binnen als buiten laten aanbrengen en is verkrijgbaar in verschillende korreldiktes. Daarnaast kunt u ook kiezen uit verschillende kleuren. De kleurvastheid zorgt ervoor dat beschadigingen niet zichtbaar zijn en mocht de muur vies worden kunt u deze gerust schoonmaken.
  • Rustiekputz
    Dit type sierpleister bestaat ook uit een mengsel van marmerkorrels en bindmiddel op basis van kunststof en kunt u in verschillende kleuren laten aanbrengen. De structuur is in tegenstelling tot spachtelputz grover en kenmerkend zijn de lichte groefjes die ontstaan tijdens het aanbrengen. Rustiekputz is kleur- en boenvast, ontstaan er beschadigingen dan zijn ze niet zichtbaar en vlekken kunt u met een gerust hart wegpoetsen.
  • Granol
    Dit type sierpleister bestaat al jaren en kunt u in verschillende patronen laten aanbrengen. De waaiervorm en boomschors zijn de meest bekende patronen. Daarnaast kunt u granol zowel binnen als buiten laten aanbrengen in een kleur naar keuze. Deze kleur is kleurvast, zodat net als bij de andere sierpleisters beschadigingen niet of nauwelijks zichtbaar zijn.

U leest het misschien wel, bovengenoemde sierpleisters lijken erg veel op elkaar. Wilt u weten welk type sierpleister het meest bij uw wensen aansluit? Of wilt u een aantal voorbeelden van verschillende sierpleisters zien? Maak dan een afspraak en laat u goed adviseren.