Stucwerk in Alkmaar

Het aanbrengen van stucwerk is een zorgvuldige klus. U kunt er natuurlijk voor kiezen om uw wanden en plafonds zelf te stuken, maar dit vergt veel voorbereiding, kennis en tijd. Beschikt u niet over voldoende ervaring? Of wilt u er zeker van zijn dat uw stucwerk netjes en goed wordt aangebracht? Schakel dan een professional van ons in. Dan bent u verzekerd van kwalitatief uitstekend stucwerk.

Wat voor stucwerk brengen wij aan?

Wij vinden het van groot belang dat u als klant tevreden bent. Daarom hebben wij ons gespecialiseerd in verschillende soorten stucwerk. U kunt ons onder andere inschakelen voor het aanbrengen van:

 • Pleisterwerk
  De plafonds en wanden worden glad gemaakt, om vervolgens afgewerkt te worden met sauswerk of verf.
 • Raapwerk
  Raapwerk is het met gipsmortel strak en vlak maken van ruwe muren en plafonds. Het is met name geschikt om een scheve muur of plafond weer recht te maken.
 • Schuurwerk
  Schuurwerk is het soort stucwerk voor een gipsachtige afwerking voor wanden. De bijzondere structuur van schuurwerk ontstaat door het mengen van gips met fijn zand.
 • Sierpleister
  Sierpleister komt in allerlei structuren en kleuren en kan worden toegepast op zowel wanden als plafonds. Soorten sierpleister zijn: spachtelputz, granol en rustiekputz

Maar ook als u uw wanden wilt laten voorzien van spack, latex, tadelakt, beton ciré of leemstuc bent u in Alkmaar bij ons aan het juiste adres. Maak een afspraak met één van onze stukadoors om de verschillende mogelijkheden te bespreken.